Skip to content

We’re all different part 2

januar 24, 2011
 • Vi har alle hørt om de mærkeligste ting, som amerikanerne kan finde på at sagsøge for. Og vi har alle hørt om de enorme summer af penge, der kan komme ud af at sagsøge en restaurant for alt for varm kaffe osv. Og der må virkelig være noget om det, for der skal absolut ingen huller være i markedsføringen! Et godt eksempel kunne være reklamen for p-piller på tv. Den ligner en helt almindelig reklame de første 15 sekunder. Herefter bliver det så lidt specielt. Så dukker der nemlig en nydelig kvinde op på skærmen, der så ævler løs om bivirkninger, tag dem ikke, hvis du har den og den sygdom, gør det ikke, hvis du gerne vil være gravid… og sådan bliver det ved i én lang smøre. Hun har hurtigt skudt alle tænkelige retssager ned. Hvad med bare at skrive det i indlægssedlen i pakken?!
 • Jeg elsker T-Link. Det er den mest geniale opfindelse i verden. Det er en slags gratis taxa, som studerende kan ringe til, når de vil til eller fra byen. Så kommer der en lille minibus og henter en. Igen; det koster ikke en cent.
 • Forleden stod jeg og beundrede de mange kort i Walgreens, da jeg blev gjort opmærksom på et kort, man kunne sende i forbindelse med sin mors fødselsdag. Der var så det fine lille trick, at kortet faktisk allerede var skrevet. Jaja, side op og ned om at moren skulle have en dejlig dag. Upersonligt, men tidsbesparende. Og der var mange af de kort. Måske kan amerikanerne ikke lide at gøre ting selv. I hvert fald bliver varerne også pakket ned for en, når man handler ind. Det, der er træls, er så, at kvinden/manden bag kassen stort set pakker én ting ned i hver pose, så man til sidst står med 15.
 • Vandet smager forfærdeligt. De eneste, der ikke kan smage kloren, er australierne, for down under er vandet endnu værre. Man skal huske at spørge om cola uden isterninger, ellers kan man være sikker på klor-cola. Not very nice.
 • Sammen med sin klor-cola kan man vælge at få klodens største portioner. Nej, man kan faktisk ikke vælge, sådan er det bare her. Derfor er det også bare så mega vigtigt og virkelig smart, at man har opfundet doggy bag-konceptet. Selv de fineste restauranter tilbyder, at man kan tage resterne med hjem. Ja, jeg har fået min første doggy bag fra en meget lækker asiatisk restaurant. Ikke så meget fordi jeg var mæt, men fordi min mund brændte af chili.
Reklamer
6 kommentarer leave one →
 1. januar 24, 2011 7:52 pm

  Hm had difference expiriences with the T-Link. Monica and I wanted to try it one day but the guy on the phone said that he cannot pic us up in downtown – only if can come to the first Street which is on the Campus…

  Yes the water is really bad… but i tink you get used to it – so for me the ice cubes are already ok 🙂 – but i still cannot drink water from the tab (and I am probably not going to try it…)

 2. januar 24, 2011 8:14 pm

  hehe yes – it’s working pretty well if i chose to English – but the German Version is really messed up 🙂

 3. januar 24, 2011 8:17 pm

  Jeg døjer dælme også med det åndssvage klorvand i Hong Kong. Jeg synes også, det er ret klamt at bade i klorvand…. Det er ligesom at være i svømmehallen uden at kunne tage et bad bagefter.

  Næ, go’e danske kalkholdige postevand… 🙂

  Men Århus sporveje kunne tilgengæld godt indføre T-link…

 4. januar 25, 2011 7:32 am

  Uhm, jeg ser virkelig frem til klorvandet!

 5. januar 26, 2011 3:48 pm

  Endnu engang spændende at følge dine oplevelser fra Guds eget land. Lyder da smart med det der T-Link. Det burde vi også have i Danmark.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: