Skip to content

Over and out

maj 25, 2011

Så er det slut. Finito. The end.

Jeg har forladt Knoxville, Tennessee. Nydt ti dage i New York med min mor inkl. et par dage i Philadelphia. Sovet halvanden time på flyet hjem til DK med en afstikker til Island. Næsten kommet mig over jetlaget, selvom jeg stadig sover 12 timer hver nat – jeg kan simpelthen ikke vågne om morgenen.

Det er en meget mærkelig følelse. Som i meget mærkelig følelse. Men det er også rart, for jeg var klar til at tage hjem. Jeg havde oplevet det, jeg skulle.

Det er små hverdags-ting, der dukker op, når jeg tænker på Knoxville. Sacha, Trine og jeg på bænken foran Andy Holt. Macaroni and cheese med spinat på Copper Cellar. Den ti minutter lange gåtur til enten Communication building eller Humanity, hvor jeg havde timer, og hvor jeg håbede, at det ikke regnede, fordi min paraply var gået i stykker, og jeg aldrig fik købt en ny. Utallige torsdage til animal hour på The Roaming Gnome, hvor øl koster 1 dollar. Efterfølgende dans på Tin Roof. Videoaftener i Sachas lejlighed med chips og den fantastiske ostedip. Rigtig mange timer med lektier hver dag. Professoren der ofte spurgte mig, hvordan tingene foregår i Danmark. Studerende i joggingtøj. At hoppe i seng lidt over midnat og bare vente på, at roommaten begynder at snorke og hoste på grund af allergi.

Tænker jeg lidt mere er det også de store oplevelser, der dukker op. Alle rejserne til Nashville, Florida, Atlanta, Washington DC og the cabin trip. Min fødselsdag. Orientation week som synes at ligge hundrede år tilbage, men så alligevel ikke. Tornadoer.

Og nu er det så slut. Finito. The end.

Meget mærkeligt.

Reklamer
5 kommentarer leave one →
 1. Onkel Tom permalink
  maj 25, 2011 6:57 am

  Det er i hvert fald godt at have dig hjemme igen! Og i god behold!…:-)
  Tak for de sjove og underholdende blogs!

 2. Anne Søndergaard permalink
  maj 25, 2011 7:09 am

  Ostedip? Du er mærkelig somme tider. Tak for gaver fra New York, og tak for at du nu er hjemme igen.

 3. Bette permalink
  maj 26, 2011 5:58 am

  Jeg har endnu ikke kommenteret nogen af dine blogs, så nu må det være. Det har været sjovt at følge med i det, du har oplevet. Om så det har været hverdagsting eller spændende ture. Det er fantastisk at have dig hjemme igen!

 4. Pida permalink
  maj 29, 2011 12:20 am

  Altså jeg synes jo det er lidt ærgerligt at du allerede er hjemme, men jeg kender dig heller ikke. Jeg har bare haft fornøjelsen af at læse med. Så tak for god underholdning. Og hvis du lukker bloggen ned: God vind fremover.

 5. farfar permalink
  juni 3, 2011 3:45 pm

  Kære Marie – jeg kom lige i tanker om, at der måske var en afsluttende kommentar. Jeg vil også sige tak for god orientering de sidste fire måneder. Og i Ebeltoft glæder vi os over, at du er vel hjemme igen. Missmarieårhus – jeg nægter at skrive Aarhus!
  farfar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: